T E G E L Z E T - & A F B O U W B E D R I J F

Stucadoor en tegelzetbedrijf G. Hulst

Stucadoor en tegelzetbedrijf G. Hulst: Ervaren – Vakbekwaam - Professioneel en Flexibel. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat stucadoorsbedrijf G. Hulst u kan bieden. Met het juiste gereedschap en bewezen vakkundigheid, leveren wij eersteklas stucadoorswerk in uw badkamer.

 

Vakmanschap

Bij G. Hulst bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring in stucadoor werk. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door de opdrachten en de uitwerking hier van in nauw overleg met u vast te stellen, garanderen wij een perfecte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

 

U kunt zelf voor ons wat voorbereidend werk verrichten zoals:

Maak de muur schoon en stofvrij en behandel hem eventueel voor met een voorbehandelingmiddel. Voor een gladde wand heeft u een ander soort middel nodig dan voor een ruwe. Voorbehandelen is vooral nodig bij niet of zwak zuigende ondergronden zoals beton en bij onregelmatig zuigende muren, zoals een wand van gasbetonblokken of metselwerk van verschillende soorten steen.

 

Service.

Stucadoor werk kan soms nogal een smerig werkje zijn aangezien er een vloeibare stof aangebracht moet worden. Om te voorkomen dat alles eronder komt te zitten, zorgen wij er daarom altijd voor dat wij voor die tijd de vloer en eventuele muren die niet gestuukt hoeven te worden, afplakken. Dit is een deel wat wij als service verlenen.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met tegelzet- en stucadoorsbedrijf G. Hulst.