T E G E L Z E T - & A F B O U W B E D R I J F

G. Hulst tegelzetter te Ommen verzorgt complete tegelwerken.

U wilt geen risico lopen en de zekerheid hebben dat u een goede tegelzetter in huis haalt. Daarom schakelt u een goede vakman in. Wij zijn gespecialiseerd in het tegels zetten van badkamers, toiletruimten, keukenruimten, vloeren etc. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele opdracht onmogelijk voor ons.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vakkundig laten zetten en leggen van tegelwerken en natuursteen. Tegelzetbedrijf G. Hulst staat garant voor betaalbare kwaliteit, prima service en degelijke garantie.

 

Als tegelzetter heeft Tegelzetbedrijf G. Hulst jarenlange ervaring met diverse soorten tegels zoals: natuursteen, getrommeld marmer, mozaïek in glas of steen, gekalibreerde tegels en grootformaat tegels, en dit alles diagonaal of recht gelegd. Voor het tegels zetten hanteren wij professionele gereedschappen en tegelmateriaal (tegellijm en voeg) die noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen.

 

De keuze van het voegen zijn zeer bepalend van het betegelde oppervlak. De keuze van de juiste voeg is dus van belang voor de uitstraling van uw tegelwerk.

 

Uiteraard kunt u zelf tegels kopen en ze ons laten leggen, echter wij weten ook de weg in “tegelland” dus voor het leveren, leggen en verlijmen kunt u bij tegelzetter G. Hulst terecht.

 

Voor meer informatie over tegelwerken, neem vrijblijvend contact met ons op.