T E G E L Z E T - & A F B O U W B E D R I J F

Timmer en afbouwbedrijf G. Hulst in Ommen ( Overijssel )

Bij timmer en afbouwbedrijf G. Hulst gevestigd te ommen kunt u terecht voor al
uw timmer- en afbouwwerkzaamheden.

Ons werkgebied is primair in de regio Overijssel. Daarnaast maken wij er geen probleem van om naar andere delen van het land af te reizen om u te helpen bij uw werkzaamheden. Zo gaan wij bijv: regelmatig naar de provincies, Gelderland, Drenthe en Groningen. Ook van de andere provincies maken wij geen probleem.

Als extra dienst verrichten wij ook al uw timmer en afbouwwerkzaamheden. Heeft u een trap nodig? Moet er een extra laag plafond ingebouwd worden? Of moet er een dakkapel geplaatst worden? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Timmer en afbouwbedrijf G. Hulst kan ook uw dakkapel plaatsen.

Keurig afgewerkt, met alles erop en eraan: beglazing, hang- en sluitwerk, hoogwaardige dakbedekking en een volledige binnenafwerking. Ook hier kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Een extra kamer levert hoe dan ook meer waarde op voor uw huis. Door er een dakkapel bij te bouwen kunt u die toevoegen aan de vloeroppervlakte waardoor het huis meer waarde krijgt. Als u een dakkapel laat bouwen zal het een goede investering zijn waar u nu en in de toekomst veel plezier van zult hebben.

Timmer en afbouwbedrijf G. Hulst verzorgt alles voor u.

Wij adviseren u met het te gebruiken materiaal, wij adviseren u bij de plaatsing, wij zorgen voor het materiaal en wij zorgen voor de realisatie en afwerking van uw project. Dit kan gelden voor een trap, maar ook voor volledige kamers en met name de afwerking ervan, daar kunt u voor ons bij ons tot in detail terecht. Wij staan altijd en overal klaar voor u en tegen acceptabele prijzen. Onze kwaliteit is groot zijn in kleine dingen.

De Werkwijze van timmer en afbouwbedrijf G. Hulst.

Wij maken met u een afspraak en komen bij u langs. Het materiaal wat hiervoor nodig is word ter plaatse bepaald en eventueel opgemeten, vervolgens besteld, waarna met de werkzaamheden in overleg kan worden gestart. Met afbouwbedrijf G. Hulst kunt u rekenen op vakmanschap en bij ons geldt nog Afspraak is Afspraak en niet te vergeten een goede prijs.

Timmer en afbouwbedrijf G. Hulst helpt u graag hierbij zonder enige verplichting een passende offerte op te maken voor uw timmer en afbouwwerkzaamheden.